DJ

Boeken

Vinyl& muziek draaien

Say hi Patrick!

Vinyl& ik zijn één. Met muziek voel ik me als een vis in het water. Met maar liefst 4.500 lp’s in mijn collectie leef ik muziek. Aan mijn woonkamermuur wisselen lp’s zich af. Afhankelijk van de sfeer die ik in huis wil neerzetten kies ik de lp-hoezen die hierbij passen. Muziek en het podium geven mij vrijheid. Het maakt dan niet uit hoe groot de spreekwoordelijke vijver is. Grote of kleine evenementen, het is altijd Vinyl& jij. Bij ieder optreden haal ik met mijn dj-show alles uit de kast om van jouw evenement een succes te maken.

Waarom vinyl?

Met vinyl& is niets eindig;
Vinyl& lol;
Vinyl& liefde;
Vinyl& verdriet;
Vinyl& een goed gesprek.

Daar waar de hele wereld overstapte op de cd bleef ik, als trouwe fan, vinyl verzamelen en dit al meer dan 35 jaar. Noem me eigenaardig, eigenwijs of juist bij de tijd. Vinyl is in ieder geval na al die jaren weer helemaal hot!

Wil jij met mij terug in de tijd? Luisteren naar new wave, pop, rock, muziek uit de jaren zestig, zeventig, the eighties of nineties? Kies je voor de prachtige klanken van Franse chansons of ga je voor authentieke Duitse schlagers, sfeervolle kerstklanken of oude carnavalskrakers? Ik kom graag met mijn Vinyl& wagen vol lp’s en singles jouw kant uit voor een dj-optreden om nooit te vergeten. Én past de Vinyl& wagen niet in de ruimte, dan organiseren we het Vinyl& jij feestje op een andere manier, bijvoorbeeld met een kleine mengtafel.

Vinyl& is een dj optreden waar je alle kanten mee uit kunt. Van groot festival, bruiloft of thema bedrijfsfeest tot een klein intiem jubileum, pauzeact of zelfs een waardevol afscheid, herdenking en viering van het leven. U wenst, wij draaien.

Vinyl& moderator gezocht

Interactie daar draait het om bij een goed gesprek. Met meer dan 13 jaar ervaring in de politiek, waarvan 9 jaar als raadslid, 2 jaar als fractievoorzitter en enkele jaren als commissievoorzitter is er weinig wat ik als ervaren dagvoorzitter niet kan begeleiden. Als event host zorg ik ervoor dat jouw bijeenkomst, groot of klein, tot een goed einde wordt gebracht. Iedereen komt aan het woord.  De stilzwijgende meerderheid of degene die het hoogst van de toren blazen; iedereen wordt gehoord.

Onafhankelijk, zonder belang bij het onderwerp en met een gedegen voorbereiding, zorg ik als inhoudelijk dagvoorzitter voor het juiste gesprek, ongeacht de uitkomst.