Dagvoorzitter

Boeken

“Een gesprek is als muziek, waarbij de interactie de melodie is.”

Ben je op zoek naar een professionele presentator? Vinyl& heeft jarenlange ervaring binnen de politiek en weet hoe belangrijk het is om iedereen een stem te geven. Of je nu schreeuwt of fluistert, als ervaren dagvoorzitter faciliteer ik het juiste gesprek, objectief en zonder belangen.

Moderatiedienst, voorzitter evenement, gemeentelijke presentor of congresvoorzitter? Gespreksleider ronde tafel, presentator online evenement of workshop presentator. Met vinyl& haalt u een expertpresentator en eventhost binnen die harmonie brengt in de bijeenkomst, groot of klein. Iedere deelnemer zal worden gehoord. Samen creëren we een dialoog die de juiste toon raakt, ongeacht de uitkomst.

“interactie is de sleutel tot een waardevol gesprek. Als ervaren moderator zorg ik ervoor dat elke stem gehoord wordt, ongeacht de uitkomst.”

Voor de dagvoorzitter is een belangrijke rol weggelegd om tijdens de bijeenkomst het programma in goede banen te leiden, de sprekers en deelnemers te introduceren en interactie te faciliteren. Als moderator speel ik een actieve rol in het faciliteren van een gestructureerd, respectvol en waardevol gesprek binnen een gemeenschap, platform of evenement.

Bomvol ervaring binnen de gemeente en gemeentelijke politiek en met al de nodige events op de teller kan vinyl& een waardevolle toevoeging zijn voor een succesvol gesprek. Iedere bijeenkomst wordt tot in de puntjes voorbereid. Zo wil ik vooraf van je weten wat je graag wilt bereiken, wie er op de bijeenkomst aanwezig zal zijn en wat de sfeer en uitkomst volgens jouw zou moeten zijn. Dit in combinatie met goed verwachtingenmanagement tijdens het gesprek zelf, zal het evenement voor jou en je gasten succesvol maken.

De dagvoorzitters van Vinyl& spreken ook Duits en Engels. Dus ook voor jouw internationale gezelschappen kunnen wij het benodigde comfort bieden dat jouw event tot het succes leidt dat jij voor ogen hebt.

Benieuwd wat vinyl& eventhost voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op en bespreek je plannen. Ik denk graag met je mee om precies dat over tafel te krijgen wat onbesproken blijft. We gaan met respect in gesprek en samen halen we het onderste uit de kan.