Bedrijfsfeest

Boeken

Een businessevent met pauzeact, een projectviering of een succesvolle tijd afronden met een zinderend feest? Vinyl& geeft een unieke sound aan jouw bedrijfsfeest.

Dj voor bedrijfsfeest op maat

Live your party!

Mag jij het jaarlijkse bedrijfsfeest organiseren? Of zoek je een dj voor zakelijk feest, zakelijk evenement of thema bedrijfsfeest? Vinyl& is dé dj voor iedere gelegenheid. Groot of klein; wij zorgen voor de juiste sfeer afgestemd op jouw wensen.

Met een enorme muziekkennis en passie voor muziek draaien wij alle hits van vroeger en nu op vinyl. We hebben voor iedereen wat wils. Echt, er zijn maar weinig hits die we niet in onze vinylcollectie hebben opgenomen. Kies je voor disco, dance, sixties, seventies, eighthies, nineties, rock&roll, punk, rock, indie, duitse schlager of franse chansons? Ga je voor hollandse hits uit de lage landen of belgie? Of toch voor de opzwepende klanken uit jamaica. Wil je een complete mix en een afwisseling tussen de “rustig-aan-laan’ en ‘voetjes van de vloer”? Wat je ook kiest, samen zorgen we voor een blijvende herinnering aan een machtig mooi evenement. Draaien op vinyl geeft toch een extra unieke sound en sfeer mee op een feestje. De blaren onder de voeten na een waanzinnige feestavond? Die nemen we dan maar voor lief.

Kerstborrel, nieuwjaarsbijeenkomst of carnavalsmiddag.

Ook daar weten wij wel raad mee. Met meer dan 4500 vinylplaten in de collectie hebben wij genoeg platen om een thema bedijfsfeest te vullen met grote en kleine hits van heden en verleden.

Een specifiek genre op een festival kan ook. Met onze vinyl&wagen geven we een extra cachet aan festivals, feesten en evenementen. Niet alleen qua sound maar ook qua uitstraling is onze vinyl&wagen is namelijk een extra eye-catcher bij iedere gelegenheid.