Ska Raggae

Boeken

“Don’t worry about a thing, ‘cause every little thing gonna be all right.”

Jah man, it’s da music from jamaica.

Met deze muziek gaat gegarandeerd de zon schijnen op de dansvloer.

Dit is dansmuziek pur sang!

Ska en regga zijn als een muzikale tweeling. Beide vinden hun oorsprong in jamaica waar ze ondanks overlap in tijdperk en invloed, ieder hun eigen unieke geluid en stijl hebben neergezet. Ska is sneller en meer upbeat, terwijl reggae langzamer en relaxter is.

Dit genres heeft een tijdloze aantrekkingskracht en heeft door de jaren heen menig muziek én danshart gestolen. Over de hele wereld kent deze geliefde muziekstijl een grote, trouwe aanhang. De teksten zijn diepgaand, met vaak spirituele en politieke boodschappen. De muziek is opzweepend, opgewekt en vrolijk. Dit genre ademt sfeer en nodigt je uit om de hele avond, liefst op blote voeten en met vlechten en rasta in je haar, heerlijk te genieten van zomerse klanken.

Laat je meeslepen met de klanken van icoon bob marley & the wailers en andere topartiesten uit dit genre, waaronder peter tosh, jimmy cliff, burnings spear, madness, dennis brown, the skatalites, prince buster en desmond dekkers. Hits als “no woman, no cry” en “one love” brengen je in hogere sferen, terwijl “legalize it” en “007” je laten dansen op de opzwepende beats. De klanken van “many rivers to cross”, “the harder they come”, “madness”, “007” en “here i come” zullen eveneens uit de speakers galmen.

Ontdek je rasta-hart op de dansvloer met vinyl& dj venlo en laat reggae, ska, dubstep en meer je ziel beroeren. Heb je zin in een zomerse dansavond? Boek dan snel vinyl& reggae.

Dj gezocht venlo? Met meer dan 4.500 vinylplaten in bezit creëert vinyl& van iedere gelegenheid een ongekende beleving. Op ieder gewenste locatie zetten wij de juiste sfeer neer. Bij verdriet, verbinding, een goed gesprek of gewoon een heerlijk avondje uit. Maak kennis met het veelzijdige aanbod van het dj optreden van vinyl&.