Nederrock

Boeken

“Music from the lowlands; gegarandeerd één groot feest dj!”

Nederland bruist en dat is terug te horen in de verschillende muziekstijlen en genres die nederland rijk is. Met enorme passie en vol energie worden de grootste hits uit het nederlandse en belgische rijk op de draaitafel gelegd. Geen typische hollandse smartlappen, maar pure onvervalste punk, rock, soul en blues uit eigen land.

De nederlandse muziek heeft veel te bieden buiten de traditionele smartlappen. Of je nu houdt van pop, elektronische muziek, rock of intieme singer-songwriters. Nederland heeft een diverse en levendige muziekscene die artiesten voortbrengt die zowel nationaal als internationaal succesvol zijn. Tijdens een  dj-optreden met als thema “lage landen” draaien we vinylplaten met tijdloze muziek. Eigentijdse bands en oude klassiekers leggen we boven op de stappel.

Denk aan de “monumenten” van onze muziekgeschiedenis, zoals blue diamonds, shocking blue, deus, de kecks en de succesvolle band de dijk niet te vergeten. Stuk voor stuk bands die een stempel hebben gedrukt op de nederlandse muziek. Datzelfde geldt ook voor de nieuwe generatie nederlandse artiesten. Moss laat je rocken op hun eigentijdse sound, er is countryrock van voltage en muziek van de experimentele band birth of joy. Maar ook the bips, afterpartees en onze eigen troeteljunk herman brood ontbreken niet in onze vinylcollectie.

Op zoek naar een dj optreden om nooit te vergeten? Met een uitgebreide collectie van zorgvuldig geselecteerde vinylplaten gecombineerd met een enorme passie voor muziek creëert vinyl& een waanzinnige dj show venlo.  Laat je betoveren door de authentieke klanken van vinylplaten en maak een unieke reis door de nederlandse en belgische muziekgeschiedenis. Gegarandeerd een avond vol plezier! Zing mee met de klassiekers en geniet van de woorden en muziek die binnen dit genre samen een gouden combinatie vormen.  Ervaar zelf ons nederlands trots én de beste belgische bands met vinyl&; één van de leukste dj optredens limburg.