Kerst

Boeken

Sfeervol en geliefd. Krakende platen en twinkelende klanken. Kerst is dé beste tijd voor vinyl. Beluister en beleef kerst op een authentieke wijze met vinyl&; maakt iedere kerstborrel of nieuwjaarsreceptie tot een succes.

“It’s the most wonderful time of the year!”

De meest sfeervolle tijd van het jaar; december! Dé maand van samenzijn met vrienden en familie. Het zijn donkere en korte dagen waarin we het binnen in huis gezellig maken. Kaarsjes aan, hout stoken in de kachel en met dikke sokken op de bank. Op de achtergrond de vrolijke warme klanken van kerst! Kerst; het is de mooiste tijd om vinyl te draaien en laten wij daar nu precies in uitblinken.

Maak kerst extra speciaal met de vinylplatencollectie van vinyl&. In onze muziekcollectie kerstliedjes van allerlei pluimage. Van klassiekers als “white christmas” van bing crosby tot waanzinnige moderne rock-, en punk-kerstnummers.

Kerstnummers zetten de sfeer en het gevoel van kerst neer. Kenmerkend aan kerstmuziek is dat de muzieknummers stuk voor stuk een warme, vrolijke en herkenbare melodie hebben. Denk bijvoorbeeld aan nummers als “feliz navidad van josé faeliciano of “winter wonderland” en “let it snow, Let it snow, let it snow! Deze nummers krijg je niet meer uit je hoofd en precies dat is de kracht van dit genre.

Een sfeervol genre dat geschikt is voor kerstborrels en nieuwjaarsbijeenkomsten. Kerstmarkten en kerstvieringen. We houden het leuk, gezellig en sfeervol. Wicked van kerstmuziek zul je niet worden, wij mixen er gewoon een aantal passende deuntjes doorheen.

Zie je de sneeuw al vallen op een heldere kerstnacht? Met onze dj-mix in kerstsferen zul je kerstliedjes op een hele andere manier gaan waarderen en beluisteren. Ben je op zoek naar een dj optreden welke jouw kerstviering naar een hoger level kan tillen? Zorg dan snel dat je een dj-boeking doet voordat de december gekte losbarst. Met een uitgebreide collectie kunnen wij de juiste kerstsfeer neerzetten. Een kerstborrel, oudjaarsfeest of nieuwjaarsreceptie? Haal de kerstboom in huis en zet de glühwein, oliebollen en wafels vast klaar. ‘vinyl& is coming to town this christmas!’