Indie

Boeken

Een van onze favourite genres. Dankzij indierock is vinyl weer helemaal hot. Onafhanklijk, puur, eigen en vrij. Independent rock is hét genre van artistieke vrijheid en echt gemaakt om op vinyl te draaien.

‘A lot of music I listen to is indie rock. It’s not on the radio’

Laura bell bundy

Indierock, een van onze favourite genres. Mede dankzij indierock zijn de vinylplaten weer terug van weggeweest. Deze muziek wordt gemaakt om op vinyl te draaien en laat ons daar nu als vinyl dj limburg nu mega goed in zijn!

Indie rock is een afkorting van independent rock. Een genre  dat voortkomt uit de onafhankelijke muziescene en alternatieve rockbeweging waarbinnen artistieke vrijheid in geluid en tekst de boventoon voert. Dit levendige genre is continue in beweging. Artiesten binnen dit genre streven vaak naar onafhankelijkheid in de muziekindustrie en brengen hun muziek ten gehore in kleine clubs en als er succes wordt behaald vergeten ze nooit hun thuisbasis in de muziek. Puur, eigen en vrij.

Op een festival, een feest bij jou in de tuin of de huiskamer? Met een dj-optreden van vinyl&indie ben je van succes verzekerd. Onze liefde voor dit genre heeft zijn weerga op de dansvloer. Wij draaien wat nodig is om de vibe op de dansvloer vast te houden. Met onze uitgebreide vinylcollectie staat er een veelvoud aan verrassende muziekcombinaties klaar voor een onvergetelijke avond.

Bands als the cure, joy division, anne clark en depeche mode zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Andere indie rockartiesten zijn onder andere the strokes, artic monkeys, the kooks, franz ferdinand, the kaiser chiefs, the editors en  ‘king of grunge’ nirvana. Al deze artiesten voegen wij samen tot een heerlijk muzieksoepje dat gegarandeerd smaakt naar meer.  ‘i predict a riot’ on the dancefloor met deze opzwepende muziek uit de underground cultuur.

Interesse in een van de leukste dj optredens limburg? Ben je op zoek naar een waanzinnige dj-mix? Vinyl& heeft een enorme collectie vinylplaten en kan de sfeer op jouw feest perfect neerzetten. Welk genre ook jouw voorkeur heeft, met onze muziekkennis zorgen wij voor een onvergetelijke avond vol hits van de bovenste plank.