Duits

Boeken

Hallo hans und heidi! Haal je dirndl en lederhose maar uit de kast, want we gaan “sjoenkelen” met duitse schlager. Met dit genre ben je verzekerd van succes op een oktoberfest.

Stilzitten is er niet bij! Met deze unieke dj show duitse schlagers ben je verzekerd van een feestje, wiessenfest of oktoberfest. Deze populaire muziekstijl zorgt voor schunkelende gasten, een walsje op de dansvloer en een luidkeels zingende en hossende menigte. Jong of oud wordt enthousiast van dit levendige genre.

“Jawohl, est is nur party mit deutschen slagern.” Op de draaitafel leggen we platen van geliefde en gewaardeerde artiesten uit het verleden, waaronder nena, peter alexander, costa cordalis, mariane rosenberg, rex gildo en udo jürgens. We geven podium aan de populaire artiesten van nu. Denk aan de succesvolle “Helene Fischer” met haar hits “atemlos durch die nacht” en “regenbogfarben” en wincent weiss deelnemer van het veelbekeken tv-programma “pop idol”.

De handjes hoog en voetjes van de vloer!  “liebe freunde, jetz geht die party ab” met deze fantastische dj mix.
Laat je verrassen door dit immens populaire genre en ga mee op reis door het uitgestrekte duitse land. Het is echt niet alleen maar duitse schlager in dit genre. Het is namelijk een heel breed muziekgenre met vele stijlen.

Herleef de jaren 80, waan je in de bergen van zuid-duitsland óf in een feestcafé op mallorca met deze muzikale toppers;
“theo wir fahr’n nach lodz” van vicky leandros, “verdammt lang her” van de duitse rockband bap, het iconische nummer “forever young” van de duitse band alphaville, de energieke en catchy nummers “guten tag” en “wenn es passiert” van “wir sind helden”. Maar ook “life is life” van opus, “jeanny” van falco en andere krakers van matthias reim, modern talking, milli vanilli, sandra en boney m. Allen hebben ze op hun eigen unieke wijze een plekje in de duitse muziekgeschiedenis gekregen, maar ook een speciaal plekje in de muziekverzameling van vinyl&

“So, liebe freunde”.
Bist du die nächste helga, heidi oder hans?
Boek nu dj optreden vinyl& duitse schlager en ontdek de rijke muziekgeschiedenis van Duitsland.