Carnaval

Boeken

Voor limburg de leukste tijd van het jaar. Van klassieke tranentrekkers en “oude meuk” tot hedendaagse carnavalshits die bekend staan door heel nederland.  “loat os noar ’t zuuje goan” en geniet van alle kleurige klanken.

“Slaop aet alaaf herhaal”

De een noemt het vasteloavend, de ander carnaval. De naam is om het even. Vasteloavend is dé tijd van samenkomen en plezier, kleurrijke kostuums die de straten opvrolijken, mooie geschminkte gezichten en mensen die het leven vieren. Voor een aantal dagen laten we de dagelijkse beslommeringen achter ons en zetten we alle zorgen in de kast. Deze traditie is feest, feest en nog eens feest!

Vanaf de 11e van de 11e tot aswoensdag brengen wij met onze vinylcollectie mooie, vrolijke en gezellige carnavalskrakers ten gehore. Samen met alle feestgenieters maken we een tijdreis naar oudentijden. We draaien “oude meuk” uit de omgeving venlo, beesel en reuver die tot de dag van vandaag nog steeds wordt gedraaid. We mengen deze oudere  vastelaovends klassiekers met de hits van nu.

Een vastelaovendsfeest in hartje zomer? Ook dat kan. Als feest dj limburg maken we er hoe dan ook een feestje van, ieder moment van het jaar! Laat de boel de boel, smeer je keel, trek je mooiste pak aan en stap in de “vastelaovendsexpress. Artiesten zoals ben verdellen met de vrijbuiters, lex uiting, sjaar peetgens, de toddezèk en wiel vestjens leggen we alvast voor je klaar.

Dj gezocht venlo

Wil je een dj huren limburg voor een carnavalsfeest of zomer vasteloavend? Vinyl& kent alle klassiekers uit de vasteloavendsgeschiedenis en weet precies wat er gedraaid moet worden om de zaal op te zwepen. Wij geven vanuit onze passie voor muziek het ultieme carnavalsgevoel mee aan de feestgangers. Dat we alles op viny draaien maakt het nog eens extra speciaal. Het kraken van de plaat bij een klassiek vastelaovendsnummer geeft een extra speciale sound.

‘geisse mei noar de parade?’ dan ‘loat os noar t zuuije goan’

Voetjes van de vloer en sjoenkel mei met vinyl& vastelaovend.

Één van de leukste dj optredens limburg