Blues Soul

Boeken

‘Music is the soul of life. It gives wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything.’

Aldus marvin gaye, een van de grootste soulartiesten aller tijden.

Deze invloedrijke amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent mag uiteraard niet ontbreken  in onze vinylcollectie. Tijdens een avondje blues en soul maak je kennis met bekende en minder bekende artiesten uit dit genre. Slow of fast, een combi tussen beide genres, vintage of modern. Tijdens het unieke dj optreden van vinyl& trekken alle hits voorbij in een avondvullend programma. Ook voor een feestmiddag of bedrijfsdiner is dit genre zeer geschikt. Blues en soul zijn een perfecte combinatie voor iedere gelegenheid.  Als sfeervolle en ontspannen achtergrondmuziek óf voor de nodige danspasjes op de dansvloer.

Geen enkele artiest zal onder de radar blijven tijdens een heerlijk avondje soul en blues. Denk aan de rolling stones, derek and the domino’s, sam and dave, etta james sharon jones en james brown. Ook een eerbetoon aan de oververgetelijke soul en blues zangeres amy whinehouse mag uiteraard niet ontbreken. Haar teksten zijn een bron van inspiratie en troost voor velen.

Stap in de wereld van soul en blues en laat je meevoeren op swingende ritmes en soulvolle stemmen. Of je nu verlangt naar oude klassiekers uit vervlogen tijden of naar moderne klankcombinaties. Vinyl & is met deze dj-mix een graag geziene gast als bruiloft dj of feest dj op een bedrijfsfeest, doopfeest of jubilea.

Dj huren limburg? Vinyl& is een unieke dj-concept in limburg. Met een uitgebreide vinylcollectie op de vinyl& wagen wordt ieder evenement, groot of klein een daverend succes. Wij halen namelijk alles uit de kast voor iedere gelegenheid. Met passie en liefde voor de muziek draaien we alle hits van vroeger en nu.